مرغ بدون برنج: تجربیات نی نی سایتی ها (16 مورد)
اگر دنبال تنوع در غذاهای رژیمی یا کم کربوهیدرات هستید، مرغ بدون برنج یک انتخاب عالیه! اما چه جوری میشه یک غذای خوشمزه و سیر کننده با مرغ و بدون برنج درست کرد؟ توی این پست، خلاصه ای از تجربیات مادران نی نی سایتی رو در این مورد جمع آوری کردیم:
این تجربیات میتونه ایده های خوبی برای شما باشه:
- ✳️مرغ رو با انواع سبزیجات مثل کدو، بادمجان، فلفل دلمه و گوجه فرنگی توی فر بپزید.
- ✳️مرغ گریل شده یا کبابی رو با سالادهای متنوع مثل سالاد شیرازی یا سالاد فصل سرو کنید.
- ✳️مرغ رو ریش ریش کنید و با کاهو، خیار، گوجه و سس ماست یک ساندویچ رژیمی درست کنید.
- ✳️از مرغ چرخ کرده برای درست کردن کتلت یا شامی بدون نون استفاده کنید.
- ✳️خوراک مرغ با قارچ و خامه، یک غذای خوشمزه و سیر کننده است.
- ✳️مرغ رو با انواع ادویه ها مزه دار کنید و به صورت تکه های کوچیک سرخ کنید.
- ✳️مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با پیاز داغ و کشمش تفت بدید.
- ✳️خورشت مرغ رو با سبزیجات فراوان و بدون سیب زمینی درست کنید.
- ✳️مرغ رو با سس باربیکیو یا سس سیر بپزید و با سبزیجات بخارپز سرو کنید.
- ✳️از مرغ ریش ریش شده توی املت استفاده کنید.
- ✳️مرغ رو با پوره گل کلم جایگزین پوره سیب زمینی سرو کنید.
- ✳️مرغ رو داخل فلفل دلمه ای های رنگی بریزید و توی فر بپزید (دلمه بدون برنج).
- ✳️مرغ سوخاری (بدون آرد سوخاری) درست کنید و با سالاد کلم سرو کنید.
- ✳️مرغ رو آبپز کنید و به عنوان پروتئین در انواع سوپ ها استفاده کنید.
- ✳️خوراک مرغ و لوبیا سبز، یک غذای مغذی و سیر کننده است.
- ✳️مرغ رو با سس انار و گردو مزه دار کنید و بپزید.

منتظر نظرات و تجربیات شما هم هستیم.
نوش جان!
مرغ بدون برنج: خلاصه تجربیات نی نی سایت
مرغ با سس انار
خیلیها توی نی نی سایت پیشنهاد داده بودن مرغ رو با سس انار بپزید. میگن طعمش ملس و خیلی خوشمزه میشه. بعضیها هم اضافه کرده بودن یکم گردو آسیاب شده هم بریزید توش. من امتحان کردم و واقعا خوشمزه بود! البته من یکم شکر هم اضافه کردم چون انارم خیلی ترش بود. یه نکته دیگه اینکه اگه سس انارتون خیلی غلیظه یکم آب اضافه کنید. حتما امتحانش کنید!بچه ها هم خیلی دوست داشتن. فقط حواستون به شکر باشه!
مرغ با سس پرتقال
یکی دیگه از پیشنهادهای نی نی سایتیها مرغ با سس پرتقال بود. میگفتن یه طعم ترش و شیرین باحالی داره. من یه بار درست کردم. طعمش خوب بود ولی به نظر من سس انار یه چیز دیگه است. برای درست کردنش آب پرتقال تازه رو با یکم شکر و سرکه بالزامیک مخلوط کردم و ریختم روی مرغ. بعضیها هم پوست پرتقال رنده شده هم اضافه میکنن. فکر میکنم اگه پرتقالتون خیلی شیرین باشه دیگه نیازی به شکر نیست. سلیقه ایه دیگه!برای تنوع خوبه.
مرغ با سبزیجات تفت داده شده
یکی از کاربرا نوشته بود مرغ رو جدا تفت میده بعد سبزیجات مورد علاقهاش مثل قارچ، فلفل دلمه ای و پیاز رو هم جدا تفت میده و بعد با هم مخلوط میکنه. این روش خیلی سریع و آسونه. میتونید از هر سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید. من یه بار با کدو و هویج هم درست کردم خیلی خوب شد. فقط یادتون باشه سبزیجات رو زیاد نپزید که له نشن. بهتره کمی ترد باشن. برای کسایی که وقت ندارن عالیه!
مرغ شکم پر با سبزیجات معطر
این یکی یکم زمانبره ولی خیلی مجلسی و خوشمزهاس. مرغ رو با سبزیجات معطر مثل جعفری، گشنیز، نعناع و پیاز پر میکنید و میذارید تو فر. بعضیها هم زرشک و آلو هم اضافه میکنن. من یه بار درست کردم خیلی خوب شد ولی یکم خشک شده بود. دفعه بعد حتما روشو فویل میکشم. حتما قبل از پختن شکم مرغ رو خوب بدوزید. میتونید از نخ آشپزی استفاده کنید. اگه مهمون دارید گزینه خیلی خوبیه. یه غذای کامل و مقوی!
مرغ با سس سویا و زنجبیل
این طعم آسیایی داره. مرغ رو با سس سویا، زنجبیل رنده شده، سیر و یکم عسل مزه دار میکنید و بعد تفت میدید. خیلی سریع و آسونه و طعمش هم خیلی خاصه. من همیشه زنجبیل تازه استفاده میکنم چون عطرش خیلی بهتره. فقط حواستون باشه سس سویا شوره پس نمک نزنید. میتونید با کنجد تزیینش کنید. یه طعم متفاوت رو امتحان کنید!برای کسایی که طعم های جدید دوست دارن.
جوجه کباب تابه ای
خیلی ها پیشنهاد دادن جوجه کباب رو توی تابه درست کنید. هم سریعتره هم دردسر کمتری داره. فقط باید حواستون باشه که مرغ رو خیلی نازک برش بزنید که خوب بپزه. من همیشه از سینه مرغ استفاده میکنم. میتونید از ماست و زعفرون برای مزه دار کردنش استفاده کنید. یه کم پیاز رنده شده هم اضافه کنید. خیلی سریع آماده میشه!برای یه شام ساده و خوشمزه.
مرغ ترش شمالی
اگه طعم ترش دوست دارید، مرغ ترش شمالی رو امتحان کنید. با سبزیجات معطر شمالی و گردو درست میشه. من متاسفانه سبزیجات معطر شمالی رو ندارم ولی با سبزیجات دیگه هم خوب میشه. گردو باید حسابی آسیاب بشه که سس غلیظ بشه. میتونید از رب انار هم برای ترش تر شدنش استفاده کنید. یه غذای اصیل و خوشمزه!اگه به شمال سفر کردید حتما امتحانش کنید. طعم بهشت!
شنیسل مرغ
شنیسل مرغ هم یه گزینه خوب برای کساییه که دنبال غذای بدون برنج میگردن. مرغ رو توی آرد سوخاری میزنید و سرخ میکنید. من همیشه قبل از آرد سوخاری توی تخم مرغ هم میزنم. میتونید با سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سرو کنید. برای بچه ها هم خیلی جذابه. یه غذای ساده و خوشمزه. آرد سوخاری رو میتونید خودتون هم درست کنید. فقط مواظب باشید نسوزه!
ناگت مرغ خانگی
ناگت مرغ خانگی هم گزینه خوبیه و میتونید با مواد سالم تری درستش کنید. سینه مرغ رو چرخ کنید و با پیاز، سیر و ادویه های دلخواه مخلوط کنید. بعد به شکل ناگت در بیارید و توی آرد سوخاری بزنید و سرخ کنید. میتونید توی فر هم بپزید. برای بچه ها خیلی مناسبه. میتونید بهش سبزیجات هم اضافه کنید. ناگت سالم و خونگی!بهتر از ناگت های بیرونی!
خوراک مرغ و قارچ
خوراک مرغ و قارچ هم خیلی سریع و آسونه. مرغ و قارچ رو تفت میدید و با یکم خامه یا شیر میپزید. میتونید بهش جعفری خرد شده هم اضافه کنید. با نون خیلی خوشمزه میشه. یه خوراک ساده و خوشمزه. برای شام سبک گزینه خوبیه. قارچ ها رو خوب تفت بدید که آب نندازن. میتونید با سیب زمینی سرخ کرده هم سرو کنید.
مرغ با سس باربیکیو
مرغ با سس باربیکیو هم یه گزینه خوشمزه است. مرغ رو با سس باربیکیو مزه دار میکنید و توی فر یا تابه میپزید. میتونید از سس باربیکیو آماده استفاده کنید یا خودتون درست کنید. یه طعم دودی و خوشمزه. برای مهمونی های غیر رسمی خوبه. میتونید با سبزیجات گریل شده سرو کنید. سس باربیکیو رو خودتون درست کنید سالم تره. یه کم فلفل قرمز هم بهش بزنید!
مرغ پروانه ای
مرغ پروانه ای یه روش پخت مرغه که مرغ رو از وسط نصف میکنید و باز میکنید تا شبیه پروانه بشه. بعد مزه دار میکنید و توی فر یا روی منقل میپزید. این روش باعث میشه مرغ یکنواخت بپزه. میتونید با سبزیجات کبابی سرو کنید. برای پیک نیک خیلی خوبه. یه روش جالب برای پخت مرغ. مزه دار کردنش خیلی مهمه!از شب قبل مرغ رو مزه دار کنید.
کتلت مرغ
کتلت مرغ هم یه گزینه خوب برای کساییه که مرغ چرخ کرده دارن. مرغ چرخ کرده رو با پیاز، سیب زمینی رنده شده و ادویه های دلخواه مخلوط کنید و سرخ کنید. میتونید توی فر هم بپزید. با نون و سبزی خوردن خیلی خوشمزه میشه. یه غذای ساده و سریع. برای بچه ها هم خیلی دوست داشتنیه. سیب زمینی رو خوب آبش رو بگیرید. میتونید بهش هویج رنده شده هم اضافه کنید.
مرغ رژیمی آبپز
برای کسایی که رژیم دارن، مرغ آبپز یه گزینه خوبه. سینه مرغ رو با سبزیجات معطر مثل هویج، کرفس و پیاز آبپز کنید. میتونید بهش نمک و فلفل هم اضافه کنید. یه غذای سالم و کم کالری. میتونید با سالاد سرو کنید. برای ورزشکارا هم خیلی مناسبه. سعی کنید مرغ رو زیاد نپزید که سفت نشه. یه کم آبلیمو هم بهش بزنید!
سالاد مرغ
سالاد مرغ یه غذای سبک و خوشمزه است. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با سس مایونز، خیارشور، ذرت و نخود فرنگی مخلوط کنید. میتونید بهش کاهو و گوجه فرنگی هم اضافه کنید. یه سالاد کامل و مقوی. برای پیک نیک خیلی خوبه. میتونید با نون تست سرو کنید. سس مایونز رو کم بزنید. میتونید از ماست یونانی به جای سس مایونز استفاده کنید.
استراگانف مرغ
استراگانف مرغ هم یه غذای روسی خوشمزه است که با مرغ، قارچ و خامه درست میشه. مرغ و قارچ رو تفت میدید و با سس خامه ای میپزید. با سیب زمینی سرخ کرده سرو میشه. یه غذای مجلسی و خوشمزه. برای مهمونی ها خیلی مناسبه. حتما خامه صبحانه استفاده کنید. یه کم جعفری خرد شده هم بهش بزنید!







مرغ بدون برنج واقعا دنیای بزرگیه و کلی امکان برای تنوع داره. یه بار میخواستم مرغ رو با قارچ و خامه درست کنم اما خامه زود بریده شد و توی ظرف موند. بعد فهمیدم نباید خامه رو با حرارت زیاد بپزونم و همزمان با مرغ و قارچ اضافه کنم. بهتره اول مرغ و قارچ رو تفت بدیم و آخر کار خامه رو اضافه کنیم.
سس انار و گردو رو خیلی دوست دارم اما یک بار گردوها رو خوب آسیاب نکردم و تکه های درشت گردو حسابی مزاحم شد. حالا همیشه گردو رو بافندقه خرد میکنم که سس یکدست بشه. یه نکته دیگه هم اینه که اگه انار ترشه میتونید کمی رب انار هم بذارید تا طعمش بهتر بشه.
برای مرغ سوخاری بدون آرد من یه بار تخم مرغ رو فراموش کردم و مرغ ها به خمیر نچسبیدن. بعد فهمیدم باید اول مرغ رو تو آرد ساده بزنیم بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری. اینجوری بهتر میچسبه و توی روغن نمیپاشه. بهتره آرد سوخاری رو هم خودتون درست کنید تا تردتر بشه.
یه مدت فکر میکردم مرغ آبپز سفت نمیشه ولی یه بار زیاد پختش و مثل چوب خشک شد. فهمیدم باید بعد از جوش اومدن آب، حرارت رو کم کنم و سی دقیقه هم کافیه. بهتره موقع آبپز کردن یه برگ بو و کمی نمک هم تو آب بریزید تا خوشمزه تر بشه.
مرغ گریل شده خیلی خوب میشه اگه از شب قبل با ادویه مزه دار بشه. من یه بار عجله کردم و فقط یه ساعت گذاشتم مزه دار بشه و طعم خوبی نگرفت. حالا حتما از شب قبل میذارم تو سس بخوابه. یه نکته مهم اینه که موقع گریل کردن مرتب پشت و رو بشه تا نسوزه. برای مهمونی ها حتما امتحان کنید.